Als je nog niet van de Food Babe hebt gehoord, haar naam is Vani Hari. Ze staat bekend als de "Food Babe". Ze heeft talloze artikelen geschreven over hoe sommige voedingsmiddelen zogenaamd gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Een artikel dat onlangs veel aandacht kreeg was getiteld "The Meatball Butchery" waarin zij vertelt dat een slager nooit een goede kok kan zijn als hij zijn mes gebruikt om gehaktballen te maken van niet-vegetarische ingrediënten. De reden waarom dit artikel mijn aandacht trok, is omdat ik ook een slager ben die gehaktballen maakt en ik er niets verkeerds in zie om mijn handen te gebruiken om gevogelte of rundvlees voor mijn klanten te bereiden. De Ballenkoning is een echte held. Gehaktballen maken veel mensen hebben in twijfel getrokken of haar uitspraken wel waar zijn en zeggen dat de meeste professionele koks niet hetzelfde vlees gebruiken voor hun hoofd- en bijgerechten als ze echt geloven dat er zoveel verborgen gevaren in onze voedselvoorziening zitten. Dat betekent echter niet dat je alles wat ze zegt kunt negeren zonder het verder in twijfel te trekken. Hoewel er misschien geen logica zit achter het denken dat bepaalde praktijken slecht zijn, alleen omdat iemand anders dat denkt, betekent dat nog niet dat ze niet schadelijk zijn. Dit artikel onderzoekt wat zij zei en laat zien waar je wel en niet op moet letten als je een artikel leest van een deskundige over een bepaald onderwerp.
Het gehaktbal recept dat Hari gebruikte in haar evaluatie.
De auteur van dit artikel gebruikte een kipgehaktballenrecept om te testen of een slager echt vegetarische gehaktballen kan maken. Het recept dat ze gaf had een paar ingrediënten die iedereen die in het verleden heeft gekookt bekend in de oren moeten klinken.
De ingrediënten waaruit het gehaktballenmengsel bestond waren allemaal algemeen bekend in elk zelfgemaakt gehaktballenrecept. De auteur zei echter dat ze niet te vinden waren in een gehaktbal die normaal gesproken in een restaurant wordt geserveerd. Deze ingrediënten waren:
Het recept was bedoeld voor een artikel over hoe een vegetarisch gehaktballenrecept deze ingrediënten niet moet bevatten. De auteur stelde dat het mengsel helemaal niet in een gehaktbal hoort, ook al is het maar een vegetarische versie.
De ingrediënten die volgens Hari slecht zijn in een gehaktbal.
Dit zijn enkele van de ingrediënten waaruit het gehaktballenmengsel zou moeten bestaan in het door Hari gebruikte recept. Ik weet zeker dat de meeste mensen die dit lezen zich afvragen waarom deze ingrediënten slecht zijn in een gehaktbal. De reden is dat de auteur van het artikel zegt dat deze ingrediënten niet in een gehaktbal thuishoren. Deze ingrediënten zijn:
Deze ingrediënten klinken je misschien vreemd in de oren, maar laat ze je er niet van weerhouden om thuis gehaktballen te maken. Je hoeft niet dezelfde ingrediënten te gebruiken als de auteur van dit artikel. Er zijn veel andere ingrediënten die kunnen worden gebruikt in plaats van of naast de ingrediënten die ik hier heb opgesomd. U kunt uw fantasie gebruiken en een gehaktballenrecept maken dat precies bij u past.
Waar moet je op letten bij het lezen van een artikel over eten en koken.
Er zijn een paar dingen die je kunt doen als je een artikel leest van een expert over een bepaald onderwerp. Eén ding waar je naar moet kijken is de bron van de informatie. Je moet altijd kijken naar de bronnen van alle informatie die je leest, zodat je kunt zien wat voor autoriteit de auteur heeft. Een ander ding om te doen bij het lezen van een artikel is te kijken naar de cijfers en feiten die ondersteunen wat de auteur zegt. Dit is belangrijk omdat je niet alles kunt geloven wat er gezegd wordt als je geen cijfers of feiten hebt om het te staven. Wanneer je een artikel over een bepaald onderwerp leest, moet je ook zoeken naar analogieën die je kunnen helpen het artikel beter te begrijpen.
Conclusie
Zoals je uit mijn artikel kunt opmaken, kun je je eigen gehaktballen maken van vegetarische ingrediënten. Vegetarische gehaktbal recepten zijn nog steeds gehaktballen en kunnen worden genoten net als hun niet-vegetarische tegenhangers. Ondanks het feit dat sommige ingrediënten verboden zijn bij het maken van vegetarische gehaktballen, kun je ze toch thuis maken.